MANUFACTURAS POLITENO S.L.

Bosses de plàstic, cintas d'abalisament, Fundes tanques publicitaries, bosses isotèrmiques.
Especialistes i compromesos amb els nostres clients.

Bosses de plàstic personalitzades

Manufacturas politeno és una empresa especialitzada en el tractament i la manipulació d'embalatges de plàstic per a tot tipus de sectors. Som fabricants des de 1958.

MAPOL S.L.
MAPOL recyclable bags

Un ampli catàleg en embalatges plàstics.

Poseu-vos en contacte, l'informarem de totes les característiques tècniques dels nostres productes, així com la quantitat mínima de comanda.
Aquests són alguns exemples de les nostres bosses i embalatges de plàstic.

MAPOL S.L.
Ctra. de la Vila, 80-82 08840 Viladecans (Barcelona)
Tel: 93 658 18 08 – Fax: 93 658 18 58
comercial@mapol.es

bossa industria

Bosses de plàstic

Fabriquem una àmplia gamma de bosses d'envasat per a la indústria alimentària, farmacèutica, cosmètica, química, etc. Bosses industrials per protecció interior de caixes. Bosses amb plec lateral, bosses amb plec en el fons, bosses antiestàtiques.


Bosses de nansa troquelada

Bosses de nansa troquelada

Bossa de nansa amb publicitat. Aquest tipus de bosses poden portar reforç (pedaç). En aquesta gamma de bosses disposem de bosses antivandàliques. També es poden fabricar bosses de nansa troquelada amb colors i materials metal·litzats.


Bosses de llaç

Bosses de llaç

Les bosses de llaç poden anar impreses amb la seva publicitat. Aquestes bosses de plàstic amb llaç es poden transportar amb tanta comoditat i facilitat que són molt reutilitzables i per tant, garanteixen una impressió de la seva publicitat perllongada.


Bosses tipo samarreta

Bosses tipo samarreta

Les borses tipus samarreta són les més habituals en el mercat perquè com són lleugeres i manipulables s'adapten a tot tipus de productes i negocis. És possible també imprimir la seva publicitat o la de tercers en diversos colors.


Bosses d'escombreries reciclada

Bosses d'escombreries reciclades

Bosses d'escombraries en material reciclat. Aquest tipus de bosses de plàstic poden ser presentades en rotlles o paquets. Bosses d'escombreries de tancament fàcil. Fem política ecològica per tal de garantir els procesos de producció.


Bosses de nansa rígida boutique

Bosses de nansa rígida boutique

Bossa de plàstic amb nansa rígida i impressió publicitària. Aquesta bossa portavestits són tan estètiques que donen prestigi al seu negoci. Aquestes bosses molt dirigides a la boutique de moda es poden fabricar en diferents mides.


Sacs industrials

Sacs industrials

Fabriquem tot tipus de sacs de plàstic en els diferents materials de polietilé, alta i baixa pressió, polipropilè, etc. Àmplia gamma de sacs industrials de plàstic. Materials i procediments de producció optimitzats per a tot tipus d'industria.


Sac hospitalari grupo II

Sac hospitalari grup II

Sac o bossa grogra que s'utilitzen per sanitaris no específics: Tèxtils tacats amb fluids corporals no infecciosos. Material de cures: compreses, embenats, cotó, apòsits, guixos, etc. Aquest és un producte dirigit especificament al sector sanitari.


Bosses amb perxa

Bosses amb perxa

Bosses de plàstic amb un penjador o ganxo en el seu interior que faciliten ser penjades a un expositor de botiga. Bosses amb perxa amb tancament inferior o superior. Aquestes bosses són molt utilitzades en boutiques i botigues de moda.


Bosses amb solapa adhessiva

Bosses amb solapa adhesiva

Bosses amb solapa adhesiva tipus sobre. Possibilitat d'afegir una cinta adhesiva per al tancament. L'adhesiu pot ser extraïble (es pot obrir i tancar diverses vegades) o permanentment (s'ha de tancar la bossa per accedir al contingut).


Bosses tancament adhessiu inviolable

Bosses tancament adhesiu inviolable

Bosses amb solapa adhesiva inviolable. Ideals per a mantenir la privacitat del contingut. Bosses amb tancament adhesiu inviolable per al transport de documents oficials. Els tancaments evidencien qualsevol intent d'obertura no consentida.


Bosses (PP) microperforades

Bosses (PP) microperforades

Les bosses de polipropilè microperforada són utilitzades per a tot tipus de producte que necessiti una bona transpiració. Les bosses microperforadas s'utilitzen per conservar en perfecte estat pa, bolleria, verdures, etc.


Bosses per envassat al buit

Bosses per envasat al buit

Bosses per envasar al buit utilitzades com a sistema de conservació d'aliments crus, semipreparats o cuinats. L'absència d'oxigen en l'aire impedeixen el desenvolupament de bacteris aerobis que produeixen la putrefacció del producte.


Bobines i lámines de PP i PE

Bobines i làmines de PP i PE

De polietilè, polipropilè biorientat i complexe per a envasat automàtic, amb o sense impressió. Làmina per a tot tipus de envasadores automàtiques o semiautomàtiques, tant verticals com horitzontals.


bolsa plástico personalizada

Bosses personalitzades

Si no toben la referencia de bossa de plàstic que esteu buscant, consulteu-nos si us plau. Som Fabricants Especialitzats en la personalització de tot tipus de bosses de Plàstic per la indústria i el comerç.


bolsa plástico personalizada tipo mochila

Bosses de plàtic tipus motxil·la

Bosses de plàstic amb possibilitat de personalitzar-les tipus motxil·la. Especials per tot tipus d'events.Embalatges i productes de plàstic especials d'alta qualitat

Aquests són els tres sites especialitzats en bosses isotèrmiques, cintes d'abalisament i fundes per tanques publicitaries. Disposem del més ampli catàleg en aquest tipus de productes plàstics.

bolsas isotérmicas MAPOL

Bosses isotèrmiques

www.bolsasisotermicas.es

Les bosses de plàstic isotèrmiques són excel·lents solucions per transportar sense risc els productes freds, congelats, ultracongelats i calents, sense tallar la seva cadena de fred. Podem personalitzar qualsevol bossa isotèrmica a doble cara.
bolsas isotérmicas MAPOL
cintes d'abalisament MAPOL

Cintes d'abalisament

www.cintasdebalizamiento.es

Podem dissenyar i fabricar la cinta d'abalisament que vostè necessiti. Rotllos de cinta d'abalisament o senyalització de politè amb l'ample que vostè necessiti i amb impressió a 1 cara o 2 cares.
cintes d'abalisament
bosses isotèrmiques MAPOL

Fundes per tanques publicitaries

www.cubrevallas.es

Les fundes de plàstic per tanques són la millor opció de publicitat estàtica per a empreses que organitzen esdeveniments o organitzacions que necessiten limitar una zona amb tanques publicitàries. Aquest tipus de fundes són reutilitzables.
fundes de plàstic per tanques

Fabricants bosses de plàstic a Barcelona

En MAPOL S.L. tenim com filosofia aquests valors: eficàcia, honestedat, atenció personalitzada i transparència en la gestió. Aquesta forma d'entendre la nostra feina ens han consolidat com a fabricants especialitzats en tot tipus de producte d'embalatge plàstic.
Mapol S.L. és fabricant des dels seus inicis en 1958. Comptem amb professionals amb una dilatada trajectòria en el tractament i manipulació del món plàstic. Disposem de la més alta tecnologia en impressió de bosses de plàstic. Disposem d'un ampli catàleg de productes; bosses de plàstic de tots els tipus, models i mides. Totes les nostres bosses de plàstic estan manufacturades a les nostres instal·lacions amb la garantia de qualitat i compromís de servei que caracteritza la nostra empresa.

Fabricants d'embalatges plàstics

Mapol S.L. és un dels pioners de l'estat espanyol en la fabricació i manipulació de productes d'embalatge en plàstic.

Personalització de boses de plàstic

Una de les nostres principals característiques és la personalització al detall dels nostres fabricats oferint respostes a totes les necessitats que els sorgeixin als nostres clients.

Serveis i entregues professionals Mapol s.l.

Com subministradors d'embalatge creiem que un bon servei és una de les prioritats que ens exigeixen els nostres clients. Complim amb els terminis de lliurament pactats.

Contacte

MAPOL
Manufactures Politeno S.L.

Ctra. de la Vila, 80-82 08840 Viladecans (Barcelona)

Tel: 93 658 18 08 – Fax: 93 658 18 58

comercial@mapol.es

Social

Fabricants especialistes

Fundes tanques publicitaries de plàstic

Personalitzeu la publicitat de la seva empresa mitjançant una funda de plàstic, de forma econòmica, fàcil i còmoda d'instal·lar en qualsevol tipus de tanca de limitació de qualsevol esdeveniment.

Cintes de abalisament o senyalització

La cinta d'abalisament o senyalització és la manera més ràpida i econòmica de delimitar zones, garantir la seguretat i oferir suport publicitari al poder personalitzar les cintes amb el logotip del client.

MAPOL S.L.

Manufactures politè S.L. (coneguda sota el nom comercial de Mapol) és una empresa familiar que va començar al maig de 1958. Per tant, podem afirmar que vam ser uns dels pioners en la fabricació d'embalatges de plàstic.

Els quatre valors que sempre hem intentat mantenir són els següents: eficàcia, honestedat, atenció personalitzada i transparència en la gestió.