MANUFACTURAS POLITENO S.L.

Bosses de plàstic, cintes d'abalisament, fundes tanques publicitaries, bosses isotèrmiques.
Especialistes i compromesos amb els nostres clients.

MAPOL S.L.
Ctra. de la Vila, 80-82 08840 Viladecans (Barcelona)
Tel: 93 658 18 08 – Fax: 93 658 18 58
comercial@mapol.es

Descobreixi els nostres sites especialitzats de productes plàstics

En ells hi trobareu informació detallada de bosses isotèrmiques, fundes per tanques i cintes d'abalisament.


Bosses isotèrmiques o de fred

Bossa isotèrmica per transportar menjar, menjar congelat, menjar fresc, bossa porta aliments, bossa per a productes peribles, bossa isotèrmica farmacèutica.

Fundes de plàstic per tanques

Fundes de plàstic impreses amb disseny personalitzat per tanques , fabricades amb politè (polietilè) de baixa densitat amb la possibilitat d'oferir el mateix producte en diferents galgues segons necessitats. Molt fàcils d'instal·lar.

Cintes d'abalisament

Adequada per delimitar zones, senyalitzar perills o prohibir el pas en obres, accidents de trànsit. Es tracta de la manera més ràpida i econòmica de delimitar zones, garantir la seguretat i oferir suport publicitari.


Contacte

MAPOL
Manufacturas Politeno S.L.

Ctra. de la Vila, 80-82 08840 Viladecans (Barcelona)

Tel: 93 658 18 08 – Fax: 93 658 18 58

comercial@mapol.es

Social

Fabricants especialistes

Fundes de plàstic per tanques

Personalitzeu la publicitat de la seva empresa mitjançant un cubrevallas de plàstic, de forma econòmica, fàcil i còmoda d'instal·lar en qualsevol tipus de tanca de limitació de qualsevol esdeveniment.

Cintes d'abalisament o senyalizació

La cinta d'abalisament o senyalització és la manera més ràpida i econòmica de delimitar zones, garantir la seguretat i oferir suport publicitari al poder personalitzar les cintes amb el logotip del client.

MAPOL S.L.

Manufacturas politeno S.L. (coneguda sota el nom comercial de Mapol) és una empresa familiar que va començar al maig de 1958. Per tant, podem afirmar que vam ser uns dels pioners en la fabricació d'embalatges de plàstic.

Els quatre valors que sempre hem intentat mantenir són els següents: eficàcia, honestedat, atenció personalitzada i transparència en la gestió.