Som fabricants i especialistes del
plàstic des de 1958

En l'actualitat, la nostra cartera de productes fabricats inclou bosses de polietilè d'alta i baixa densitat (PEHD i PELD), polipropilè (PP) i policlorur de vinil (PVC). També fabriquem bosses oxo-biodegradables, làmines per a l'envasat automàtic, làmines per a congelats, cintes de senyalització, sacs industrials, fundes de plàstic per tanques i bosses especials. Fabriquem bosses per a l'envasament de productes, bosses de protecció interior de caixes, bosses per al comerç, bosses isotèrmiques publicitàries, bosses amb nansa encunyada i encunyada reforçada, bosses de llaç, bosses amb autoadhesiu, bosses amb impressió i sense impressió.


bolsas de plástico MAPOL

Bosses de plàstic

Som fabricants, disposem d'una àmplia gamma de referències amb i sense impressió de bosses de plàstic per a comerços, indústria, hostaleria, alimentació, etc. Fabriquem bosses de plàstic de polietilè d'alta i baixa densitat (amb l'opció de fer-les oxo biodegradables), polipropilè i PVC.
El més ampli catàleg en bosses de plàstic de tota mena.


Visiti el nostre catàleg

Láminas y bobinas de PP y PE MAPOL

Bobines i llàmines PE-PP

Fabriquem bobines i làmines de PE i PP per a màquines d'embalatge automàtiques i semiautomàtiques. Gran varietat d'amples i galgues per a cobrir qualsevol necessitat d'embalatge. De polietilè, polipropilè biorientat i complexa per a envasat automàtic, amb o sense impressió. Bobines i làmines de polietilè i polipropilè, amb o sense impressió.


Visiti el nostre catàleg

Bosses personalitzades MAPOL

Bosses de plàstic personalitzades

Personalitzem qualsevol tipus de bosses de plàstic per a sectors com la indústria i el comerç. Bosses amb publicitat a diversos colors i amb una gran varietat de mides i materials.


Visiti el nostre catàleg

Bolsas personalitzadas tipo motxil·la MAPOL

Bosses de plàstic tipus motxila

Bosses de plàstic amb corretxa tipus motxil·la per events, Possibilitat d'impressió amb marca propia o amb publicitat.

 


Visiti el nostre catàleg

cintes de baliçament MAPOL

Cintes de baliçament

Som especialistes en la fabricació de cintes d'abalisament o cintes de señalizació. La cinta d'abalisament és la manera més ràpida i econòmica de delimitar zones. Adequada per senyalitzar perills o prohibir el pas en obres, accidents de trànsit, etc. Es tracta de la manera més ràpida i econòmica de delimitar zones, garantir la seguretat i oferir suport publicitari.


Visiti el nostre site especialitzat www.cintasdebalizamiento.es

Cubrevallas de plástico MAPOL

Fundes per tanques

Les fundes per tanques són la millor opció de publicitat estàtica per empreses que organitzan events i organitzacions que necessiten delimitar una zona amb tanques. Aquestes fundes de plàstic poden estar impreses i són reutilitzables. La funda per tanques és una forma de fer publicitat molt econòmica que s'adapta a qualsevol tipus de tanca.


Visiti el nostre site especialitzat www.cubrevallas.es

Bosses isotèrmiques MAPOL

Bosses isotèrmiques

Les bosses isotèrmiques són excel·lents solucions per transportar sense risc els productes freds, congelats, ultracongelats i calents, sense tallar la cadena de fred.
Indispensables en sectors com el de l'alimentació i el farmaceutic.


Visiti el nostre site especialitzat www.bolsasisotermicas.es

Packe evento deportivo MAPOL

Pack event esportiu

En qualsevol esdeveniment esportiu on es necessiti senyalitzar recorreguts, les cintes de balització i les valles de plàstic són la solució perfecta. També oferim la borsa del corredor amb impressió a color.


Visite nuestro site www.cintasdebalizamiento.es

Bolsas biodegradables MAPOL

Sobres de plàstic per ecommerce

Sobres per e-commerce Sobres personalitzats amb el seu logo especials per tendas online.Visiti el nostre site www.sobresdeplastico.es

Bolsas zipper MAPOL

Bosses zipper o cremallera

La solució versàtil a bosses amb tancament per a emmagatzematge. Aquestes borses són molt versàtils i es fan servir en molts contextos diferents, tant a nivell personal com industrial.


Visiti el nostre site www.bolsazipper.es

Les bosses de plàstic de MAPOL són respectuoses amb el medi ambient.
Bosses de plàstic que no contaminen. 100% reciclables.

mapol i el medi ambient

Les bosses de plàstic, malgrat que un corrent d'opinió poc fonamentada critiqui les seves característiques mediambientals, tenen un futur molt atractiu i altament respectuós amb el medi ambient. Durant els últims anys s'ha estès la preocupació mediambiental sobre el procés de les bosses de plàstic. El principal motiu d'aquesta inquietud rau en la destinació final de les borses: es creu que les bosses, un cop complerta la seva missió com a envàs temporal, esdevenen un element altament contaminant. Es tracta d'una noció completament errònia.

A més de que l'impacte mediambiental pot reduir-se al mínim amb una gestió ciutadana adequada, les bosses de plàstic constitueixen l'inici d'un cicle d'ús que pot ser il·limitat, ja que la seva capacitat de recuperació és del 100%. El principal error a l'hora de jutjar les bosses de plàstic és considerar-les contaminants.

Les bosses no contaminen, ja que no alteren en cap moment el medi ambient. Si bé és cert que es poden utilitzar malament, la solució és usar-les correctament i dipositar-, al final de la seva vida útil, al contenidor groc, on es convertiran en un residu reutilitzable al 100%. Encara és més incorrecte considerar que les bosses de plàstic acceleren el procés de canvi climàtic.

Com són inalterables, no emeten calor ni CO2 i, a més, no destrueixen la capa d'ozó. Les bosses de plàstic es fabriquen amb la finalitat de recuperar-les en la seva totalitat i tornar-les a convertir, a baix cost, en nous productes plàstics sense residus ni elements contaminants. El procés de reciclatge pot repetir-se les vegades que sigui necessari, sense límit, i sempre s'obtenen nous plàstics per a usos nous (altres bosses, bosses d'escombraries, tubs ...). Les bosses de plàstic MAPOL són 100% RECICLABLES.

 

MAPOL S.L. COMPROMESOS AMB EL MEDI AMBIENT

MAPOL I EL MEDI AMBIENT

Contacte

MAPOL
Manufactures Politeno S.L.

Ctra. de la Vila, 80-82 08840 Viladecans (Barcelona)

Tel: 93 658 18 08 – Fax: 93 658 18 58

comercial@mapol.es

Social

Fabricants especialistes

Fundes tanques publicitaries de plàstic

Personalitzeu la publicitat de la seva empresa mitjançant una funda de plàstic, de forma econòmica, fàcil i còmoda d'instal·lar en qualsevol tipus de tanca de limitació de qualsevol esdeveniment.

Cintes de abalisament o senyalització

La cinta d'abalisament o senyalització és la manera més ràpida i econòmica de delimitar zones, garantir la seguretat i oferir suport publicitari al poder personalitzar les cintes amb el logotip del client.

Sobres de plàstic

Disposem d'un ampli catàleg en sobres de plàstic per missatgeria.

MAPOL S.L.

Manufactures politè S.L. (coneguda sota el nom comercial de Mapol) és una empresa familiar que va començar al maig de 1958. Per tant, podem afirmar que vam ser uns dels pioners en la fabricació d'embalatges de plàstic.

Els quatre valors que sempre hem intentat mantenir són els següents: eficàcia, honestedat, atenció personalitzada i transparència en la gestió.